Assortiment

Onze winkel in Oldenzaal

U kunt bij ons terecht voor elektrische fietsen, stadsfietsen, hybride-fietsen, mountainbikes, racefietsen en zeker ook voor kinderfietsen. Verder hebben we een uitgebreid assortiment met accessoires. Op de begane grond staan de fietsen voor het dagelijks gebruik. Tevens hebben we hier ook een accessoire shop waar u van alles kunt vinden is voor uw fiets.

Boven staat het sportieve segment, aangevuld met de kinderfietsen. Wat betreft het sportieve segment staan hier de racefietsen, mountainbikes en hybride fietsen. Ook is er een uitgebreide collectie schoenen, helmen en fietskleding voor zowel dames als heren.

Als u de fiets van uw dromen heeft gevonden kunnen wij deze voor u perfect afstellen. Aan de hand van een meting met ons bikefitting meetsysteem (www.bikefitting.com) zult u in een perfecte houding op uw fiets zitten. Dit zal zorgen voor vele kilometers fietsplezier.

Door diverse cursussen te volgen, blijven onze medewerkers op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. En op deze manier zijn zij prima in staat om u goed te adviseren. Onze medewerkers bestaan vooral uit mensen die zelf graag fietsen of volop met de fiets bezig zijn. Dit doen zij niet alleen recreatief, maar ook tijdens wedstrijden op zowel de mountainbike als de racefiets. Wie wil er nou geen advies van een echte professional?

Bekijk ons assortiment online 
U kunt ons assoritment gemakkelijk online bekijke via onze bikefinder. Vink uw wensen aan en u ziet vervolgens de modellen die voldoen aan uw wensen. Heeft u vragen over een fiets of model? Neem dan gerust contact met ons op. 

 

  

 

Onze winkel in Hengelo

Waar we sinds 1931 in Oldenzaal een begrip zijn, werken we er hard aan om in Hengelo een begrip te worden. In 2011 hebben we de winkel van Frans Busscher overgenomen. We hebben er een flinke verbouwing tegen aangegooid en er een moderne frisse winkel van gemaakt. Ook het assortiment hebben we uitgebreid met racefietsen en mountainbikes. Maar voor Hengelo gelden dezelfde waarden als voor Oldenzaal;

Vakmanschap, service en sportiviteit zijn ook hier begrippen waar we echt voor staan. U kunt bij ons terecht voor kinderfietsen, stadsfietsen, hybridefietsen en elektrische fietsen. Natuurlijk hebben we ook een ruim assortiment gebruikte fietsen.

Verder hebben we  een aparte afdeling met mountainbikes en racefietsen. Deze ruimte wordt aangevuld met een groot assortiment accessoirepakketten. Het een plezier om in onze winkel rond te kijken.

Onze medewerkers worden regelmatig bijgeschoold zodat de kennis up to date is. Door deze scholing kan er een duidelijk en correct advies gegeven worden. In onze  werkplaats, oftewel "het hart van onze winkel", staan we dan ook dagelijks voor u klaar om de problemen aan uw fiets vakkundig op te lossen.

Bekijk ons assortiment online 
U kunt ons assoritment gemakkelijk online bekijke via onze bikefinder. Vink uw wensen aan en u ziet vervolgens de modellen die voldoen aan uw wensen. Heeft u vragen over een fiets of model? Neem dan gerust contact met ons op. 

 

  

 

 

Share: / / /