E-Bike kopen bij Zwiep Fietsen

 

E-bikes/Elektrische fietsen zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Tegenwoordig is de keuze ernorm en dat maakt het vaak steeds lastiger om een fiets te kiezen die bij uw wensen past. In de winkel staan wij uiteraard voor u klaar om u zo goed mogelijk te helpen. Wilt u zich alvast een beetje oriënteren? Dan kunt u onze E-Bike Keuzewijzer bekijken. Hierin beschrijven we:

  • -  Wat het verschil is tussen een voorwiel-, midden- en een achterwielmotor
  • -  Welke typen accu’s er zijn
  • -  Waar de actieradius van afhankelijk is
  • -  Wat het belangrijkste verschil is tussen de verschillende aandrijvings-systemen
     

Bekijk onze keuzewijzer

 

Het assortiment van Zwiep Fietsen

Batavus elektrische fiets 

Batavus maakt al een eeuw lang elektrische fietsen, dit is dat ook goed terug te zien in het design en kwaliteit van het merk. De kwaliteit waarborgen ze met hun eigen testcenter waar de modellen vanzelfsprekend op veiligheid worden getest, maar waar ze ook worden getest op gebruiksvriendelijkheid!

Naast de kwalitatieve eisen wil het oog natuurlijk ook wat. Ook als je hoge eisen stelt aan het design, kun je op een Batavus elektrische fiets vertrouwen. Elk model heeft zijn eigen feel en look en is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. ALs u op zoek bent naar een batavus elektrische fiets dan is Zwiep uw batavus dealer! 

Meer informatie

 

Trek elektrische fiets 

Zwiep is al jarenland Trek dealer. Met een elektrische fiets van Trek ben je verzekerd van gebruiksgemak, kwaliteit en nog veel veel belangrijker: heel veel fietsplezier.
Trek maakt gebruikt van de kwalitatief hoogwaardige Bosch motoren. Combineer dit met het strakke design van de trek elektrische fietsen en je weet dat je niet meer verder hoeft te zoeken. 

Gazelle elektrische fiets 

Gazelle biedt net als de andere merken een breed assortiment aan fietsen met trapondersteuning. De modellen zijn er is veel verschillende modellen, maten en kleuren. Zo weet u zeker dat de best passende Gazelle elektrische fiets er voor u tussenzit. Zwiep helpt u als Gazelle dealer graag met het vinden van uw droom Gazelle.

 

Bekijk al onze elektrische fietsen
 

Bij Zwiep weten we dat het uitzoeken van een elektrische fiets niet makkelijk is. Laat staan dat je meteen weet welk merk je wilt hebben. Daarnaast is de aanschaf van een elektrische fiets niet goedkoop, je wilt zeker weten dat de fiets die je koopt de juiste is. Onze E-bike specialisten kunnen u natuurlijk uitstekend adviseren, maar het proberen van een fiets is natuurlijk niet in woorden uit te drukken.

Maak een rit op één van onze demo modellen

Om u te helpen een betere keuze te maken hebben wij voor u een aantal demo modellen die u volledig vrijblijvend uit kunt proberen. Als u de fiets bijvoorbeeld gaat gebruiken voor woon-werkverkeer, dan is het wel fijn dat u met de fiets die u wilt gaan kopen alvast een aantal keer naar werk heen en weer bent geweest. Zodat u zeker weet dat het door u beoogde model u bevalt. Dat vinden we bij Zwiep wel zo normaal.

 

 

Speed pedelecs: de elektrische fiets met een snelheid van 45 km/h

Speed pedelecs zijn elektrische fietsen waarmee men ongeveer 40km per uur kan fietsen. Met deze snelheden is het de perfecte woon-werk fiets. Klanten die er al één hebben aangeschaft zijn erg enthousiast over de fiets.

Met als reden dat het een prima alternatief is voor de auto, vooral als je een afstand van ongeveer 25 km enkele reis moet afleggen. Ook hier hebben we een Demo fiets van, zodat u zelf een kunt ervaren hoe dit fietst. Kom gerust in de winkel langs voor meer informatie of voor een testrit!

Share: / / /