E-Bikes

Elektrische fietsen zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Tegenwoordig is de keuze ernorm en dat maakt het vaak steeds lastiger om een fiets te kiezen die bij uw wensen past.
In de winkel staan we altijd voor u klaar om u zo goed mogelijk te helpen bij het maken van de juiste keuze. We hebben daarom ook een aantal verschillende Demo fietsen die u een aantal dagen mee mag nemen om in uw eigen omgeving te testen hoe een bepaalde fiets fietst.

Daarnaast hebben we ook een klein boekje samengesteld waarin we uitleggen hoe de verschillende systemen werken en wat de voor- of nadelen van deze systemen zijn. We praten in dit boekje niet over de verschillende merken, maar over de verschillende soorten systemen die er zijn. Ook dit kan erg behulpzaam zijn bij het maken van een keuze.

Veel plezier met het bekijken van de fietsen en we zien u graag in de winkel voor verdere uitleg. En u kunt natuurlijk eventueel een proefrit maken!

 


 

Daarnaast heb je ook de Speed Pedelecs.

Dit zijn elektrische fietsen waarmee men ongeveer 40km per uur kan fietsen. Met deze snelheden is het de perfecte woon-werk fiets. Klanten die er al één hebben aangeschaft zijn erg enthousiast over de fiets. Met als reden dat het een prima alternatief is voor de auto, vooral als je een afstand van ongeveer 25 km enkele reis moet afleggen.

Ook hier hebben we een Demo fiets van, zodat u zelf een kunt ervaren hoe dit fietst. Kom gerust in de winkel langs voor meer informatie of voor een testrit!

Bekijk hier de keuzewijzer

Bekijk al onze elektrische fietsen.
 

Share: / / /