Trek Madone 2018

30 januari, 2018

Trek introduceert aantrekkelijk geprijsde Madone.

De Madone heeft het afgelopen jaar zijn sporen achtergelaten met betrekking tot aerodynamica. Meerdere magazines en websites hebben deze ultieme racer verkozen als de beste aerodynamische racefiets in zijn klasse. Niet alleen is deze fiets snel, ook is hij lichtgewicht en comfortabel om meerdere uren in het zadel door te brengen. 

De Madone 9.0 is en blijft een Madone en neemt voordelen met zich mee zoals: IsoSpeed Decoupler, geweldige handling en fantastische rijkwaliteiten. Bovendien is deze superfiets nu beschikbaar tegen een lagere prijs dan ooit tevoren. 

Best-in-class aerodynamica
Madone zet een nieuwe benchmark als het gaat om aerodynamica, het KVF aero ontwerp en geintegreerde technologieen komen als beste uit de test. 

Madone IsoSpeed
De revolutionaire IsoSpeed decoupler is volledig geintegreerd en zorgt voor verticale flexibiliteit. Uiteraard zonder in te moeten leveren op snelheid. 

Ultra lichtgewicht
Aero, comfortabel en lichtgewicht is waar Madone voor staat. Trek blijft streven om naar het UCI limit blijven we deze fietsen bouwen met het hoogwaardige 600 series OCLV carbon op elk model. 

Ongekende integratie
Madone 9.0 heeft volledige geïntegreerde technieken zoals interne kabelgeleiding, Bontrager Pro stuurpen en een Bontrager Race Lite Aero stuur voor het aerodynamische voordeel. Madone is klaar voor zowel tijdritten als triatlons. 

De Madone 9.0 is nu verkrijgbaar. De verwachte levertijd van de Madone met de nieuwe Shimano mechanische Ultegra groepset is rond juli/augustus. 

Share: / / /