Fietsenwinkel Hengelo

Zwiep Fietsen sinds 2011 ook in Hengelo

Waar we sinds 1931 in Oldenzaal een begrip zijn, werken we er hard aan om in Hengelo een begrip te worden. In 2011 hebben we de winkel van Frans Busscher overgenomen. Het werd een nieuwe uitdaging voor ons: de mensen in Hengelo te laten zien en ervaren waar we voor staan.

Vakmanschap, service en sportiviteit zijn de begrippen waar wij echt in geloven. U kunt bij ons terecht voor kinderfietsen, stadsfietsen, hybridefietsen en elektrische fietsen. Natuurlijk hebben we ook een ruim assortiment gebruikte fietsen.

 

                                         

 

Verder hebben we een aparte afdeling met mountainbikes en racefietsen. Deze ruimte wordt aangevuld met een groot assortiment accessoirepakketten. Het is een plezier om in onze winkel rond te kijken.

Onze medewerkers worden regelmatig bijgeschoold zodat hun kennis up to date is. Door deze scholing kan er een duidelijk en correct advies gegeven worden. In onze werkplaats, oftewel “het hart van onze winkel”, staan we dan ook dagelijks voor u klaar om de problemen aan uw fiets vakkundig op te lossen.

Plan een showroom afpsraak
Wilt u graag eens in alle rust samen met onze vakmensen rondkijken in de showroom? Plan dan nu een showroom afspraak. Samen met onze ervaren verkoper bekijk je ons uitgebreide assortiment. Zodra we een fiets hebben gevonden die aan uw wensen voldoet, stellen we hem af op uw lengte, zodat u fijne proefrit kunt maken.

 

Hengelo
Deurningerstraat 73 
7557 HC Hengelo 
Telnr: 074 - 2425022 
E-mail: info@zwiepfietsenhengelo.nl

 

Maandag: gesloten
Dinsdag: 08.30 uur tot 18.00 uur
Woensdag: 08.30 uur tot 18.00 uur
Donderdag: 08.30 uur tot 20.00 uur
Vrijdag: 08.30 uur tot 18.00 uur
Zaterdag: 09.00 uur tot 17.00 uur

 

 

Share: / / /