Zwiep Fietsen

Zwiep in Oldenzaal

Zwiep Fietsen al meer dan 80 jaar een begrip in Oldenzaal 

Vakmanschap, service en sportiviteit zijn bij ons belangrijke begrippen. U kunt bij ons terecht voor kinderfietsen, stadsfietsen, hybridefietsen en elektrische fietsen. Natuurlijk hebben we ook een ruim assortiment gebruikte fietsen. Verder hebben we  een aparte afdeling met mountainbikes en racefietsen. Dit aangevuld met een uitgebreid accessoirepakket is het een plezier om in onze winkel rond te kijken.

Klik hier om meer te lezen over onze winkel in Oldenzaal >

 

Zwiep in Hengelo

Zwiep Fietsen sinds 2011 ook in Hengelo

Waar we sinds 1931 in Oldenzaal een begrip zijn, werken we er hard aan om in Hengelo ook een begrip te worden. In 2011 hebben we de winkel van Frans Busscher overgenomen. We hebben er een flinke verbouwing tegen aangegooid en er een moderne frisse winkel van gemaakt. Daarnaast hebben we het assortiment uitgebreid met racefietsen en mountainbikes. Maar ook voor Hengelo geldt:
Vakmanschap, service en sportiviteit zijn ook hier begrippen waar we echt voor staan. U kunt bij ons terecht voor kinderfietsen, stadsfietsen, hybridefietsen en elektrische fietsen. Natuurlijk hebben we ook een ruim assortiment gebruikte fietsen.

Klik hier om meer te lezen over onze winkel in Hengelo >

 

Zwiep op locatie

Zwiep Fietsen nu ook met de servicebus op locatie

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, heeft Zwiep Fietsen ook een service en reparatie bus. Deze bus wordt, zoals u dat van ons gewend bent.

Zo wordt het voor u heel gemakkelijk om uw fiets in top conditie te houden voor de ritjes die u wilt maken.

Uw gemak met de service reparatie bus van Zwiep Fietsen.

Klik hier om meer te lezen over onze servicebus >

Share: / / /