Sponsoring

Linda Ter Beek - Veldrijden


Al jaren ligt mijn hart in het veldrijden, een echte wintersport waarbij we ploeterend door de modder racen op onze veldfietsen. Naast het veldrijden rijd ik sinds 2 jaar ook op de mountainbike wat ik overigens ook super leuk vind om te doen. Mede dankzij Zwiep Fietsen kan ik mijn sport beoefenen! Meer over Linda ter Beek »
 

Mountainbike vereniging het Twentse ros

Met trots is Zwiep Fietsen sponsor van MTB vereniging het Twentse Ros.

MTB vereniging Het Twentse Ros is een club voor en door Mountainbikers. Hun doelstelling is dan ook: het mountainbiken voor iedereen in Twente aantrekkelijk en toegankelijk maken. Daarbij zal rekening gehouden worden met verantwoord gebruik van de mooie natuur van Twente, waarbij mens en dier geen last van elkaar mogen hebben. Samen met elkaar genieten van de mooie omgeving met respect voor elkaars opvattingen.

www.mtbhettwentseros.nl

Fietscross het Twentse ros

Ook hier mag onze naam op het shirt staan en dat geeft ons een goed gevoel!

Het Twentse Ros is de fietscross vereniging uit Hengelo. Een kleine snel groeiende vereniging waar kinderen en volwassenen de fietscross sport bedrijven. Zwiep Fietsen heeft in Oldenzaal een assortiment crossfietsen aanwezig en er liggen ook verschillende accessoires en onderdelen op voorraad. Verder is elk onderdeel te bestellen en binnen een week te leveren. Mocht u vragen hebben over de BMX spullen of over de sport dan kunt u het beste even vragen naar Harald. Natuurlijk hebben we voor leden van de fietscross vereniging een kortingsafspraak. Vraag voor meer informatie even in de winkel.

Voor meer informatie over de BMX sport kunt u gaan naar www.fcvhettwentseros.nl

Wielrenverenigingen

Zwiep Fietsen heeft met alle fietsverenigingen uit de omgeving een afspraak gemaakt dat leden een korting kunnen krijgen op de aanschaf van onderdelen en reparaties. Vraag gerust naar de voorwaarden in de winkel.

Share: / / /