Trek Precision Fit fietsmeting

Trek Precision Fit

Bij Zwiep Fietsen staat fietsplezier voorop. Naast ons ruime assortiment fietsen en accessoires voeren wij ook fietsmetingen uit. Wat veel mensen vergeten is een juiste houding op de fiets. Een juiste fietshouding kan het fietsplezier ontzettend vergroten.

Veel voorkomende klachten die wij vaak horen, zoals tintelende vingers, last van de rug of een stijve nek, worden veelal veroorzaakt door een verkeerde positie op de fiets. Deze klachten kunnen nadelige gevolgen hebben op je fietsprestaties en het plezier flink verminderen.

Waarom Fit?

Trek Precision Fit is voor duursporters die op zoek zijn naar efficiëntie, maar ook voor beginnende fitnessrijders die naar comfort smachten. Wat je motivatie ook is, niemand is beter toegerust om je bij je fietskeuze te begeleiden en jouw lichaamshouding af te stemmen door een Precision Fit expert.

Deze persoonlijke fitervaring zal op jouw persoonlijke behoeften ingaan, zodat je een op maat gemaakte oplossing krijgt die je talloze uren sneller, comfortabeler en leuker rijden zal opleveren.

TREK PRECISION FIT: EEN BEWEZEN PROCES

Bij elke stap wordt actief overlegd tussen jou en je Precision Fit-expert. Als je de deur uitloopt, zul je niet alleen meer weten over de goede houding en positie, maar neem je ook een complete beoordeling mee met daarin al jouw persoonlijke behoeften en voorkeuren.

Het uitgangspunt van Trek Precision Fit is úw lichaam en úw wensen. We hebben een compleet ingerichte Precision Fit ruimte op het terrein van Universiteit Twente in Enschede, waar onze gediplomeerde deskundigen de modernste technieken combineren met hun kennis en vakmanschap. Wij doen dit in samenwerking met sportfysiotherapie Topvorm Twente. We hebben gekozen voor de samenwerking om zo het beste advies te kunnen geven bij lichamelijk klachten en ongemakken. Na afloop stellen we uw fiets volledig af op uw wensen en uw lichaam.

Hieronder ziet u in en korte omschrijving wat een Precision Fit meting inhoud.

DENK NA OVER JE RIJSTIJL EN DOELEN

Tijdens het persoonlijke gesprek zal je Precision Fit-expert jouw unieke fietsbehoeften gaan begrijpen. Hij/zij zal je flexibiliteit beoordelen, luisteren naar je doelen en je helpen met het bespreken van bekende gezondheidsproblemen.

Tijdens een evaluatie van het onderlichaam zal een Precision Fit-expert grondig onderzoek doen naar jouw ideale stand van het schoenplaatje, beenstrekking, zadelkeuze en zadelstand. Uit het stappenplan zal naar voren komen wat jouw ideale biomechanische uitlijning is voor een optimale houding en vermogen.

VERGROOT JE COMFORT EN CONTROLE

Tijdens een evaluatie van het bovenlichaam zal een Precision Fit-expert de natuurlijke uitlijning van jouw lichaam afstemmen op de juiste hoek en reikwijdte van de stuurpen en daarnaast op de vorm en breedte van het stuur.

PASSEND VOOR DE PERFECTE RIT

Na het persoonlijke gesprek en de lichaamsevaluaties zal jouw Precision Fit-expert kort  tijdens het gesprek naar voren gekomen bekende problemen langslopen, uitlichten wat er tijdens de passing veranderd is en de voordelen op een rij zetten die jij als rijder mag verwachten.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom langs bij ons in de winkel en vraag naar de mogelijkheden en overleg met een van onze bikefitters uw probleem.

Gelijk een afspraak maken kan natuurlijk ook. Kom langs bij ons in de winkel of stuur ons een email dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Trek Precision Fit meting kost € 175,-. 

Wilt u nog een tweede fiets op maat laten zetten dan rekenen wij daar € 87,50 extra voor. 

 

 

 

Share: / / /