Contact Oldenzaal

Ootmarsumsestraat 86
7573 GN Oldenzaal
0541-512338
info@zwiepfietsen.nl

Route

Openingstijden
Maandag 08:00-18:00
Dinsdag 08:00-18:00
Woensdag 08:00-18:00
Donderdag 08:00-18:00
Vrijdag 08:00-20:00
Zaterdag 09:00-17:00
Zondag Gesloten
Maak een afspraak

Heb je een vraag, een opmerking, of wil je bijvoorbeeld meer weten over een bepaalde type fiets? Stuur ons gerust een bericht en we proberen je zo snel mogelijk een antwoord te geven!

Of kom langs in onze winkel
Veelgestelde vragen

Sinds 1931 heben we een winkel in Oldenzaal en sinds 2011 in Hengelo. Daarnaast komen we ook graag bij je thuis of op kantoor met onze servicebus!

Dat doe je door contact op te nemen met onze winkel in Oldenzaal of Hengelo. Je kunt ook contact opnemen met onze servicebus. Je kunt ons telefonsich bereiken, een mail sturen of het contactformulier invullen. Via Whatsapp zijn we bereikbaar op 06-20890079.

Nee. Bij Zwiep draait alles om fietsplezier. Dat begint bij het maken van de juiste keuze. Onze enthousiaste medewerkers hebben de expertise in huis om je te helpen de juiste fiets te kiezen. Of om deze fiets zelf uit te proberen. We zien je dan ook graag in 1 van onze winkels!

Heb je op onze website een nieuwe gezien waar je enthousiast over bent, dan is de kans groot dat we die op voorraad hebben. Heb je een gebruikte fiets gezien, dan kunnen we die tijdelijk reserveren. Neem dan snel contact met ons op, want de omloopsnelheid is groot.

Uiteraard. Wij proberen daarbij de beste inruilprijs te bieden. 

Uiteraard is het van belang te weten wat je met de fiets wilt gaan doen. Wil je bijvoorbeeld een sportieve fiets, een stadsfiets of een electrische fiets? Aspecten die een rol spelen in de prijs van een fiets zijn zaken als materiaalgebruik, afmontage en aandrijving. Wij hebben voor iedere fietser de juiste keuze. Maak een afspraak en we vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Oldenzaal Hengelo
Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees het hier.