Mountainbikes

Bij Zwiep Fietsen begrijpen we dat elke fietser unieke behoeften en voorkeuren heeft. Of je nu een adrenalinezoeker bent die graag technische afdalingen trotseert op een fully, of een enthousiaste rijder die geniet van de eenvoud en efficiëntie van een hardtail, wij hebben de perfecte mountainbike voor jou. Ontdek de nieuwste modellen, ervaar het comfort van een fully of de pure prestaties van een hardtail, en laat ons je begeleiden naar de fiets die past bij jou.

Advies op maat?

De koffie staat al voor je klaar. We nemen graag de tijd om samen de ideale fiets te vinden die perfect bij jou past.


 

Veelgestelde vragen

Sinds 1931 heben we een winkel in Oldenzaal en sinds 2011 in Hengelo. Daarnaast komen we ook graag bij je thuis of op kantoor met onze servicebus!

Dat doe je door contact op te nemen met onze winkel in Oldenzaal of Hengelo. Je kunt ook contact opnemen met onze servicebus. Je kunt ons telefonsich bereiken, een mail sturen of het contactformulier invullen. Via Whatsapp zijn we bereikbaar op 06-20890079.

Nee. Bij Zwiep draait alles om fietsplezier. Dat begint bij het maken van de juiste keuze. Onze enthousiaste medewerkers hebben de expertise in huis om je te helpen de juiste fiets te kiezen. Of om deze fiets zelf uit te proberen. We zien je dan ook graag in 1 van onze winkels!

Heb je op onze website een nieuwe gezien waar je enthousiast over bent, dan is de kans groot dat we die op voorraad hebben. Heb je een gebruikte fiets gezien, dan kunnen we die tijdelijk reserveren. Neem dan snel contact met ons op, want de omloopsnelheid is groot.

Uiteraard. Wij proberen daarbij de beste inruilprijs te bieden. 

Uiteraard is het van belang te weten wat je met de fiets wilt gaan doen. Wil je bijvoorbeeld een sportieve fiets, een stadsfiets of een electrische fiets? Aspecten die een rol spelen in de prijs van een fiets zijn zaken als materiaalgebruik, afmontage en aandrijving. Wij hebben voor iedere fietser de juiste keuze. Maak een afspraak en we vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Oldenzaal Hengelo
Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees het hier.