Kinderfietsen

Bij kinderfietsen is het belangrijk om te zorgen voor de juiste maat fiets, zodat uw kind comfortabel en veilig kan fietsen. Bij kinderfietsen beginnen we met een 12 inch fiets voor de allerkleinsten en gaan we door tot en met 26 inch fietsen voor de grotere kinderen.

Onze winkel in Oldenzaal heeft een ruim assortiment aan kinderfietsen in verschillende maten en kleuren. Van klein tot groot, voor jongens en meisjes, voor elk kind is er een passende fiets te vinden. Onze deskundige medewerkers helpen je graag bij het vinden van de juiste maat en het perfecte model voor jouw kind.

We nodigen je graag uit om langs te komen in onze winkel, waar we jullie kunnen helpen bij het kiezen van de juiste maat kinderfiets. We hebben van elke maat verschillende fietsen in de winkel staan, zodat je kind de fiets kan proberen en je kunt zien welke maat het meest geschikt is.

Als we niet de juiste kleur of model in de winkel hebben staan, kunnen we altijd nog een bestelling plaatsen bij een van onze leveranciers. Zo kunnen we ervoor zorgen dat je kind op de fiets van zijn of haar dromen kan rijden!

Oldenzaal Hengelo
Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees het hier.