Uw fietsenmaker in Hengelo & Oldenzaal

Jouw fiets is in vakkundige handen bij Zwiep Fietsen

In onze werkplaatsen in Hengelo en Oldenzaal werken onze monteurs de hele dag aan fietsen; elektrische fietsen (E-bikes), stadsfietsen, hybride fietsen, mountainbikes, race- en gravelfietsen, BMX fietsen en meer. Elk type fiets wordt bij ons zorgvuldig en vakkundig onderhouden en gerepareerd.

Fietsreparatie, onderhoud & uitstekende service

Onze winkels in Oldenzaal en Hengelo beschikken over een eigen werkplaats, waar ervaren en deskundige monteurs voor je klaar staan. Moet er iets aan je fiets gerepareerd worden? Geen punt, je kunt voor zowel grote als kleine reparaties in onze werkplaats terecht. Of je nu een probleem hebt met je stadsfiets, mountainbike of e-bike, we voeren de meest uiteenlopende reparaties snel en vakkundig uit.

Is jouw fiets toe aan een onderhoudsbeurt? Ook dan staan wij voor je klaar. Wanneer wij jouw fiets gecontroleerd, afgesteld en gesmeerd hebben, kun je weer veilig de weg op. En mocht je geen tijd of mogelijkheid hebben om met je fiets naar de werkplaats te komen, dan kun je ook gebruik maken van onze mobiele fietsenmaker!

Reparatie en onderhoud van mountainbikes en racefietsen

Kwaliteit en service hebben bij Zwiep Fietsen de hoogste prioriteit. We voeren onze reparaties en onderhoudsbeurten altijd met de grootste zorg uit. Zo hebben we, in zowel onze werkplaats in Oldenzaal als die in Hengelo, een specialist op het gebied van mountainbikes en racefietsen.

De reparaties, het onderhoud en het afstellen van deze fietsen vereist veel specifieke kennis. Onze specialisten hebben deze kennis en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Je kunt jouw mountainbike of racefiets daarom met een gerust hart naar onze werkplaats brengen. Wij zorgen ervoor dat jouw fiets na een reparatie of onderhoudsbeurt weer tiptop in orde is.

Altijd een leenfiets aanwezig

Wanneer je fiets ter reparatie of voor onderhoud in onze werkplaats staat, bieden wij je graag een leenfiets aan. Deze fiets (en dat kan ook een elektrische leenfiets zijn) kun je tijdelijk meenemen, zodat je niet zonder fiets hoeft te zitten. Kun je op de reparatie wachten? Dan hebben wij een heerlijk kopje koffie voor je terwijl je wacht.

Een afspraak maken? Maak je keuze hieronder

Hier kunt u ons vinden
Hengelo
Oldenzaal
Oldenzaal Hengelo
Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees het hier.