Fietssleutel kwijt?

Indien je de sleutel van een Axa-Basta slot kwijt bent, kun je een reservesleutel aanvragen bij de fabrikant via het formulier.

LET OP! Wanneer jouw fiets verzekerd is, dien je jouw verzekeraar op de hoogte te brengen van deze kopie van de sleutel. Dit kun je doen door ons een mailtje te sturen met het polisnummer van de verzekering en je n.a.w. gegevens. Wij geven het dan door aan de verzekering.

Je mag maximaal één kopie sleutel hebben ter vervanging van een verloren sleutel. Als je je andere sleutel verliest moet je een nieuw slot aanschaffen. Klik hier om het bestelformulier op de website van Axa Basta te openen. Bestelling en betaling lopen geheel via AXA BASTA en gaat dus buiten Zwiep Fietsen om.

Wil je liever dat wij dit doen? Dan helpen wij natuurlijk graag bij het bestellen van fietssleutels en ook bij het op de hoogte brengen van de fietsverzekering.

Heb je een slot van Abus en wil je een extra sleutel voor dit slot bestellen? Dan lees je hieronder hoe dit in zijn werk gaat.

Een sleutel kun je bestellen via e-mail: abussleutelservice@upcmail.nl. Vermeld het sleutelnummer, het aantal en het adres waar jouw bestelling naar toe gestuurd mag worden. Je ontvangt van de afdeling sleutelservice een e-mail retour waarin vermeld wordt wat de kosten zijn en naar welk banknummer je dit bedrag vooraf kunt overmaken. Na ontvangst van het bedrag, maken zij de sleutel(s) en sturen die naar je op. De levertijd is ongeveer één week na ontvangst van betaling.

Wil je liever dat wij dit doen? Dan helpen wij natuurlijk graag bij het bestellen van fietssleutels en ook bij het op de hoogte brengen van de fietsverzekering.

Advies op maat?

De koffie staat al voor je klaar. We nemen graag de tijd om samen de ideale fiets te vinden die perfect bij jou past.

Oldenzaal Hengelo
Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees het hier.