Fietsenwinkel Oldenzaal

Zwiep Fietsen is al 80 jaar een begrip in Oldenzaal.

U kunt bij ons terecht voor elektrische fietsen, stadsfietsen, hybride-fietsen, mountainbikes, racefietsen en ook voor kinderfietsen. Zwiep is dealer van vele merken zoals Trek, Gazelle, Scott, Batavus, Cortina, Loekie en Niner. Verder hebben we een uitgebreid assortiment met accessoires. Op de begane grond staan de fietsen voor het dagelijks gebruik. Tevens hebben we hier ook een accessoire shop waar u van alles kunt vinden voor uw fiets. 

Boven staat het sportieve segment, aangevuld met de kinderfietsen. Wat betreft het sportieve segment staan hier de racefietsen, mountainbikes en hybride fietsen. Ook is er een uitgebreide collectie schoenen, helmen en fietskleding voor zowel dames als heren.

                                         

 

Als u de fiets van uw dromen heeft gevonden kunnen wij deze voor u perfect afstellen. Aan de hand van een meting met ons bikefitting meetsysteem (www.bikefitting.com) zult u in een perfecte houding op uw fiets zitten. Dit zal zorgen voor vele kilometers fietsplezier.

Door diverse cursussen te volgen, blijven onze medewerkers op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. En op deze manier zijn zij prima in staat om u goed te adviseren. Onze medewerkers bestaan vooral uit mensen die zelf graag fietsen of volop met de fiets bezig zijn. Dit doen zij niet alleen recreatief, maar ook tijdens wedstrijden op zowel de mountainbike als de racefiets. Wie wil er nou geen advies van een echte professional?

Plan een showroom afpsraak
Wilt u graag eens in alle rust samen met onze vakmensen rondkijken in de showroom? Plan dan nu een showroom afspraak. Samen met onze ervaren verkoper bekijk je ons uitgebreide assortiment. Zodra we een fiets hebben gevonden die aan uw wensen voldoet, stellen we hem af op uw lengte, zodat u fijne proefrit kunt maken.

  

 

Oldenzaal 
Ootmarsumsestraat 86
7573 GN Oldenzaal 
Telnr: 0541 - 512338
E-mail: info@zwiepfietsen.nl

 

Maandag: 08.00 uur tot 18.00 uur
Dinsdag: 08.00 uur tot 18.00 uur (zomerperiode, anders om 9 uur open)
Woensdag: 08.00 uur tot 18.00 uur
Donderdag: 08.00 uur tot 18.00 uur
Vrijdag: 08.00 uur tot 21.00 uur
Zaterdag: 09.00 uur tot 17.00 uur

 

Share: / / /